Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2013. Június 12. 07:53, szerda | Helyi
Forrás: Döbrököz TV

Juniális Döbröközön

Juniális Döbröközön

Ragyogó napsütés, 30 fok meleg, remek programok kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mindez pompás alapja volt az idei Döbröközi falunapnak.

A Koszorú-dombra tervezett Juniális az időjárás okozta útviszonyok miatt az idei évben újból a sportpályán került megrendezésre.

4 csapat nevezett be a feladat-túrába, akik 15 percenként indultak a sportpálya helyszínére. Első állomásuk a volt hegyi óvoda, ezt követően az IKSZT udvara, majd a pályával szemben található játszótér és végül a sportpálya volt. A megérkezés után minden csapat közösen elénekelte az indulóját.

A nap folyamán legtöbben gyalog, de volt aki gépkocsival jött ki a helyszínre, ki-ki a főzőhelyeken saját társaságának főzött, vagy szalonnát sütött, vagy pedig az önkormányzat vendégelte meg vadpörkölttel és üdítővel. A meghirdetett sárkányeregetés díjazottjai a következők: 1. hely: Döbröközi Óvoda, 2. hely: Kancz Zoltán Márk, 3. hely: Hajda Bence. A tombolasorsolás fődíja egy kerékpár volt, amit Ábrahám Edit nyert meg.

A napot összefoglalva: a fiataloknak folyamatosan programok voltak, versenyek, ahol mindenki megtalálhatta a maga szórakozását.

Címkék: döbrököz

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 17:22, kedd | Helyi

Folytatódnak a régészeti ásatások a dombóvári Gólyavárnál

A tervek szerint 2024. nyarán a HUN-REN BTK Régészeti Intézetének a szervezésében folytatódnak a régészeti ásatások a dombóvári Gólyavárnál.

2024. Június 24. 08:42, hétfő | Helyi

XXI. Dombóvári Asztalitenisz Kupa

Amatőr, megyei és NB-s kategóriában mérték össze tudásukat a versenyzők a XXI. Dombóvári Asztalitenisz Kupán a Szuhay Sportcentrumban.

2024. Június 21. 08:41, péntek | Helyi

Három DOVASE versenyző állhatott dobogóra Szekszárdon

Szekszárdon rendezték meg a Centrum Régió 2. fordulóját az U14-es és U16-os korosztálynak.

2024. Június 20. 16:04, csütörtök | Helyi

Fekete István Múzeum - A hónap műtárgya

Június hónap műtárgya egy Fekete István íróról készült fénykép.