Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2018. Augusztus 31. 17:04, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Októberben jön a Star Wars In Concert szupershow

Októberben jön a Star Wars In Concert szupershow

Három emelet magas kivetítőn jelenik meg a filmklasszikus

Egészen különleges kísérletnek lehetnek a részesei azok, akik 2018. október 16-án megnézik és meghallgatják a Star Wars in Concert, avagy a Star Wars: Egy új remény koncert- és filmshowt az Arénában.

A közép-európai turnén szereplő, Amerikában és az Egyesült Királyságban hatalmas közönségsikert arató produkció egyszerre kínál vizuális és akusztikai élményt.

lőbbiről az 1977-ben bemutatott filmklasszikus digitálisan teljesen felújított változata, valamint egy három emelet magas kivetítő gondoskodik, amely olyan módon mutatja meg az "úttörő" Csillagok háborúja filmet, ahogyan azt a legelvakultabb rajongók sem láthatták az elmúlt több mint 40 évben.

A 2007-es ráncfelvarrás után a film egy újabb vérfrissítésen esett át, hogy a XXI. század igényeknek maximálisan megfeleljen. A Halálcsillag és a Tatuin bolygó szinte a valóságban is megjelenik a három kamionnyi felszerelést követelő, kisebb épület nagyságú kivetítőn.

A kifinomult, mégis erőteljes zenei produkcióról a világhírű Prágai Filharmonikus Zenekar, valamint Cristophe Eliot karmester gondoskodik, ők szólaltatják meg John Williams örökéletű dallamait egy élő koncert keretében.

„Az Egy új remény a sorozat talán legikonikusabb filmje, amelyet minden rajongó ismer. Ez a produkció elsöprő hatású, ötvözi a látványvilágot a klasszikus zenével, a múltat a jövővel. Nem csoda, hogy eddig bármerre járt, mindenhol a székükbe szögezte a Csillagok háborúja rajongóit” - mondta el Oláh Zsuzsanna, a JVS Group Hungary kommunikációs- és marketing igazgatója.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.