Városlista
2024. szeptember 16, hétfő - Edit

Hírek

2024. Augusztus 23. 10:51, péntek | Helyi

Shotokan Karate Liga központi edzőtábor Velencén

Shotokan Karate Liga központi edzőtábor Velencén

A Dombóvári Karatesuli 12 fővel vett részt 2024.08.10-15. között a Shotokan Karate Liga központi edzőtáborában Velencén.

A hat nap programját Shihan Juhász Ferenc a Magyar Karate Szakszövetség alelnöke állította össze és irányította, de nagyban segítette munkáját Shihan Kozma Erzsébet és Sensei Takács Miklós is.

A fárasztó, de jó hangulatú tréningeket követően, naponta az esti órákban játékos sportvetélkedőkre is sor került. Itt Dombóvár, Szerencs és Nyíregyháza sportolóiból alkotott közös csapat mindvégig kiválóan szerepelt és első helyezést ért el.

Az edzőtábor övvizsgával zárult, ahol Lakatos Lukács sikerrel vette a megmérettetést, így mostantól Ő is a feketeövesek táborába tartozik. Több mint tíz éve gyakorol és fejleszti tudását. Rengeteg munkára, kitartásra volt szüksége ennek eléréséhez. Most sikerült neki egy komoly „mérföldkövet” átlépnie, mely minden karatés vágyálmaiban szerepel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 11:00, hétfő | Helyi

Fekete István Múzeum – A hónap műtárgya

Szeptember hónap műtárgyának az író egy eddig ismeretlen kéziratát választották. Fekete István Vadászat Magyarországon című írása az Amnesztia, vegyes kézirat kötetben található meg.

2024. Szeptember 15. 16:24, vasárnap | Helyi

Felavatták Havasi János szobrát Kaposszekcsőn

Felavatták vasárnap Havasi János Herczeg Ferenc-díjas újságírónak egész alakos szobrát Kaposszekcsőn, ahol gyermekkorát töltötte.

2024. Szeptember 15. 08:55, vasárnap | Helyi

Mávinform: fakidőlés miatt késnek a vonatok

A Pápa-Csorna vonalon, valamint a Székesfehérvár-Komárom közötti S150-es vonatoknál késésekre kell számítani - közölte a Mávinform a Facebook-oldalán vasárnap reggel.

2024. Szeptember 15. 08:53, vasárnap | Helyi

Megvannak az ötöslottó nyerőszámai

Várható főnyeremény 5,5 milliárd forint.